Bananapancakes met amandelmeel

Bananapancakes met amandelmeel


Het grote geheim van deze heerlijke pannenkoekjes is het gebruik van amandelmeel, in plaats van gewoon meel. Samen met de banaan en vanille maak je hiermee  super smakelijke pannenkoekjes. Serveer de pannenkoekjes bij voorkeur met een beetje Griekse yoghurt, ahornsiroop, fruit en wat granola. Eet smakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Eat.Run.Love.

Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...

Zalm met mangosalsa Zalm met mangosalsa
Zomerse smoothie met banaan, aardbei en granaatappel Zomerse smoothie met banaan, a...
Vegetarische curry met paneer Vegetarische curry met paneer
Meer van Eat.Run.Love.

Favoriet recept van

  • Esther Snoek
  • Bart van der Helm
  • Isa Fazli
  • Kris Timmerman
  • Amira Hot
  • Ivonne Niessink
  • Foody redactie
  • Arnella Miedema
  • Carolien de Milliano
  • Wil Joop
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.