Cakerol met frambozen en yoghurtroom

Door zijn uiterlijk en frisse smaak is deze cakerol met frambozen en yoghurtroom zeer geschikt als dessert tijdens het paasdiner, maar ook tijdens de paasbrunch past dit heerlijke baksel perfect op tafel. Of misschien zelfs al tijdens het ontbijt?
Voorbereidingstijd: 45 min | Opstijven: 60 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |