Kugelhopf

Kugelhopf


Deze broodachtige tulband is heerlijk bij een kop koffie. Meng de rozijnen een avond van te voren met de kirsch of gebruik in plaats van de kirsch rum of brandy. Beide smaken passen ook erg goed bij deze lekkere tulband. 35 tot 45 minuten in de oven, even laten afkoelen en smullen maar! Tip: liever geen alcohol? Je kan de rozijnen ook in water, thee of appelsap laten wellen.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.