Lasagne met andijvie en gehakt
Andijvie staat bekend als echte Hollandse groente. HIj is echter ook prima te verwerken in internationale keukens. Deze lasagne met gehakt en andijvie is het Italiaanse antwoord op onze stamppot rauwe andijvie met een gehaktbal. Door de lasagnebladen even kort voor te koken, reduceer je de oventijd behoorlijk. Staat je ovenschotel lekker snel op tafel!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |