Panna cotta van yoghurt met gekarameliseerde appel

Deze panna cotta van Griekse yoghurt is zacht van smaak en minder zwaar dan die waar alleen maar room in wordt gebruikt. In combinatie met de gekarameliseerde appel en de knapperige kruimels is dit echt een heel fijn dessert. Een soort deconstructie van appeltaartyoghurt. Zeker de moeite waard. Geniet ervan!
Let op: de panna cotta moet nog minimaal 3 uur opstijven in de koelkast
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |