Vegan erwtensoep
Erwtensoep, you hate it or you love it. Vaak wordt erwtensoep nog gegeten op de traditionele manier, met rookworst en roggebrood met spek voor erbij. Maar deze vegan erwtensoep is ook zeer zeker de moeite waard eens te proberen. Met tofu en eventueel vegan worstjes. De erwtensoep is helemaal niet moeilijk om te maken, maar neemt wel wat tijd in beslag. De spliterwten hebben even te tijd nodig om goed te koken. Maar dat wachten is het zeker waard. Serveer de soep dampend in grote kommen, met daarbij wat broodjes met zelfgemaakte kruidenpesto. Smullen! Voorbereidingstijd: 30 min | Kooktijd: 30 min + 45 min | Oventijd: 6-8 min
Ingrediënten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op degroenemeisjes.nl laat Merel zien hoe je op een leuke en hippe manier je leven een beetje...
Volg De Groene MeisjesPita's met oesterzwammenshoarm... | |
Vegan scones met lemon curd | |
Gevulde gepofte zoete aardappe... |