Vegan erwtensoep

Vegan erwtensoep


Erwtensoep, you hate it or you love it. Vaak wordt erwtensoep nog gegeten op de traditionele manier, met rookworst en roggebrood met spek voor erbij. Maar deze vegan erwtensoep is ook zeer zeker de moeite waard eens te proberen. Met tofu en eventueel vegan worstjes. De erwtensoep is helemaal niet moeilijk om te maken, maar neemt wel wat tijd in beslag. De spliterwten hebben even te tijd nodig om goed te koken. Maar dat wachten is het zeker waard. Serveer de soep dampend in grote kommen, met daarbij wat broodjes met zelfgemaakte kruidenpesto. Smullen! Voorbereidingstijd: 30 min | Kooktijd: 30 min + 45 min | Oventijd: 6-8 min 

6 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Eef Paas
  • Foody redactie
  • Sania Aboukoura
  • Linda Hol
Winter recept: Vegan Erwtensoep zonder gist
 3
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Erwtensoep
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Foody Redactie
 4
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 7
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.