Anijskoeken

Anijskoeken


Naast het feit dat deze koekjes er leuk uit zien, zijn ze ook nog eens heel erg lekker en helemaal niet moeilijk om klaar te maken. Dit recept is speciaal bedacht om te gebruiken in combinatie met een koekstempel of een koekplankje. Heb je deze niet, kun je het deeg natuurlijk ook gewoon uitrollen en uitsteken of uitsnijden. Geniet ervan! 
Let op: het deeg moet minimaal een uur rusten in de koelkast. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.