Boeuf Bourguignon

Boeuf bourguignon komt, zoals de naam al doet vermoeden, uit de Franse Bourgogne-streek. Boeuf bourguignon is echt een gerecht wat je het liefst een paar keer per jaar wilt eten, maar waarschijnlijk niet meer dan één of twee keer per jaar maakt. Het maken kost nou eenmaal tijd, maar het is wel écht de moeite waard. Er zijn tal van recepten voor boeuf bourguignon, maar wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is dat je er de tijd voor moet nemen. Serveer de boeuf bourguignon met gehakte platte peterselie, aardappelpuree en een glas rode wijn. Genieten. Voorbereidingstijd: 45 min | Stooftijd: 3 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |