Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon


Boeuf bourguignon komt, zoals de naam al doet vermoeden, uit de Franse Bourgogne-streek. Boeuf bourguignon is echt een gerecht wat je het liefst een paar keer per jaar wilt eten, maar waarschijnlijk niet meer dan één of twee keer per jaar maakt. Het maken kost nou eenmaal tijd, maar het is wel écht de moeite waard. Er zijn tal van recepten voor boeuf bourguignon, maar wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is dat je er de tijd voor moet nemen. Serveer de boeuf bourguignon met gehakte platte peterselie, aardappelpuree en een glas rode wijn. Genieten. Voorbereidingstijd: 45 min | Stooftijd: 3 uur 

 

Favoriet recept van

  • Katja Cocco
  • Julia Flamand
  • Wouw52
Boeuf Bourguignon
 29
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Global Cuisine: Franse Boeuf Bourgignon
 8
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Pronkstuk van de kersttafel: Côte de Boeuf
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Kerstrecept: Beet bourguignon + kerstcatering
 4
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.