Kokosmakroontjes met kokosbloesemsuiker

Kokosmakroontjes met kokosbloesemsuiker


Op zoek naar een heerlijk tussendoortje? Maak zeker eens deze kokosmakronen. Super gemakkelijk om te maken en ze zijn ook nog eens suikervrij. Dit omdat de geraffineerde (witte suiker) wordt vervangen voor kokosbloesemsuiker. Kokosbloesemsuiker geeft een goede structuur aan baksels en de smaak is ook nog eens top! Kan niet beter toch? Verdeer nog wat gesmolten chocolade over de kokosmakronen en genieten maar. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Bianca Schuurman
  • Patrizia Esposito
  • Kris Timmerman
  • Foody redactie
  • Pmc1992
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.