Kwarkbollen met blauwe bessen

Een lekker tussendoortje is altijd goed toch? Zo ook deze heerlijke kwarkbollen met blauwe bessen en citroenrasp. Heerlijk smeuïge kwarkbollen die perfect zijn als ontbijt of tussendoortje én helemaal niet ingewikkeld om te maken. Win-win dus. Ze zijn al lekker om zo te eten, maar met een laagje boter en wat jam zijn ze ook top. Smullen!
Voorbereidingstijd: 10 min | Oventijd: 20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |