Mini-flammkuchen

Ingrediënten
- 1 rol flammkuchendeeg, 260 gr
- 125 ml crème fraiche
- topping(s) naar keuze
Met het vers flammkuchendeeg maak je binnen no-time deze heerlijke mini-flammkuchen. Perfect voor bij de borrel, maar ook heel leuk als (deel van) een voorgerecht of als tapashapje. Je kan er voor kiezen om vier verschillende soorten mini-flammkuchen te maken, maar je kan ze natuurlijk ook allemaal met dezelfde topping bakken. Daarnaast kan je ook zelf ook variëren met de toppingen. Kijk gewoon eens wat je nog in de koelkast heb liggen en bedenk er een lekkere combinatie mee. Enjoy!


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |