Pannenkoekrolletjes met spinazie, salami en kaas

Foody Redactie


Een leuk gerecht om samen met je kids te maken: pannenkoeken met een twist. Deze pannenkoekrolletjes met spinazie, salami en kaas maak je als volgt. Je bakt de pannenkoeken op de normale manier. Je bakt in een andere pan de ui tot die glazig ziet en voegt er de spinazie en een beetje zou en peper aan toe. Het mengsel over de pannenkoeken verdelen, de salami en wat geraspte kaas erover, oprollen en 10 minuutjes in de oven. Heerlijk! 

 

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Domini Paardekooper
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.