Wokhutspot met gehaktballetjes

Wokhutspot met gehaktballetjes


2 personen

Ik heb vandaag een heel lekker recept voor jullie: hutspot maar dan net even anders! In plaats van alles te koken en vervolgens door elkaar te stampen, wok je de groenten en laat je ze juist heel. Een soort deconstructed hutspot dus, en dat met heerlijke gehaktballetjes en pastinaak. Alles samen in de wok, en dat is heel erg lekker! Zoet en zout smaakt sowieso altijd goed bij elkaar, dus ga dit proberen!

 

De gehaktballetjes en de woksaus zijn gemaakt met Tamari; een glutenvrije sojasaus. Je kunt natuurlijk ook gewone sojasaus nemen als je niet glutenintolerant bent!

 

Favoriet recept van

  • Dascha De Cnock
  • Henk2marianne
  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
  • Sanne Harleman-van Straaten
  • Kimberley Helthuis
  • Wil Joop
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.