Chinese mie met paksoi, paprika, krokante tofu en ei
Dit heerlijke vegetarische wokgerecht is de eerste uit mijn budget-challenge. Daarin kook ik 5 dagen lang voor 5 euro per hoofdgerecht, en dat gaat verrassend goed! Voor dit ontzettend lekkere en licht pittige gerecht heb je mie, paprika, paksoi en ei nodig, en daarbij serveer je lekker krokante tofu. Een heerlijke combinatie waarbij je het vlees echt niet mist. Aan de slag en roerbakken maar!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |