Trio van zalm
Het is alweer bijna Kerst en dus tijd om de nodige kerstinspiratie op te doen. Vandaag inspiratie voor een heerlijk voorgerechtje. 3x een voorgerecht met zalm. Om precies te zijn: zalmrolletjes met avocadomousse, zalmbonbons met Hollandse garnaaltjes en minirösti met citroenroom en zalmtartaar. Het fijne aan dit voorgerecht is dat het je niet al teveel moeite kost maar dat het wel indruk gaat achterlaten op je gasten. Serveer deze drie gerechten mooi op één bord en het genieten kan beginnen. Enjoy.
Ingrediënten
- Zalm
- Avocado
- Zure room
- Bieslook
- Citroensap
- Sesam
- zout
- peper
- Gerookte zalm
- Garnaal
- Crème fraîche
- Dille
- citroensap naar smaak
- peper
- zout
- Aardappelen
- 1 fijngesnipperd uitje
- Ei
- Rode ui
- Augurk
- Kappertje
- 1 tl crème fraîche
- Roomkaas
- Citroenrasp
- Peper
- Zout
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |