Cheeseburger with sundried tomato pesto and caramelized onions
Een heerlijke, sappige burger, geserveerd op een zelfgemaakt hamburgerbroodje op basis van aardappel en belegd met gekarameliseerde uien, sla, zongedroogde tomaten, cheddar en Hellmann's. Klinkt goed toch? Van de zongedroogde tomaten wordt een heerlijke pesto gemaakt. Resultaat? Een finger lickin’ goede burger. Zeker een aanrader. Geniet ervan.
Voorbereidingstijd: 40 min | Wachttijd: 2 uur | Bereidingstijd: 30 min
Ingrediënten
- Gist
- Melk
- 1 ei
- Aardappelen
- Zelfrijzend bakmeel
- Suiker
- 2 el gesmolten boter
- Zout
- Ei
- Sesam
- Zongedroogde tomaten
- Basilicum
- Cashewnoten
- Olijfolie
- snufje zout
- Ui
- 3 el olijfolie
- snufje zout
- Balsamicoazijn
- Port
- Rundergehakt
- Knoflookpoeder
- Paprikapoeder
- Uienpoeder
- 1 tl selderijzout
- Peper
- 2 el gerookte BBQ saus
- Hellmann's
- Boter
- Kaas
- Sla
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Easy recipes for everyday cooking; some very healthy & others more indulgent. And where to eat.
Meer informatieCoconut Crusted Chicken Burger |